Buna ziua, vizitator! [ Inregistrare | LoginRSS Feed

Termeni si conditii » Cazare Oriunde Cazare Oriunde

Termeni si conditii

Vizitatorii site-ului pot folosi continutul lui, doar în scopuri personale şi necomerciale. Este interzisă copierea, preluarea, distribuţia parţială, integrală sau modificată, facută pe un alt site sau în orice altă parte, a continutului acestui site sau a oricarei părţi a acestuia, efectuate în alte scopuri decat cel personal şi necomercial. Ne rezervăm dreptul de a acţiona în instanţă orice persoană/entitate care încalcă în orice fel aceste prevederi.

CazareOriunde.ro NU ESTE o Agenţie de Turism, nu intermediază tranzacţii de cazare cu turiştii. CazareOriunde.ro este un portal web de turism ce prezintă informaţii despre unităţi de cazare din Romania (detalii cazare, numere de telefon, poze, comentariile turiştilor, etc). Cazareoriunde.ro nu răspunde de corectitudinea şi/sau realitatea acestor informaţii şi nu vom putea fi vreodată traşi la răspundere în legatură cu aceste date. Aceste unităţi de cazare au fost înscrise în site, fie de către administratorul/reprezentantul pensiunii, fie de un operator CazareOriunde.ro cu acceptul pensiunii. Dacă înscrierea s-a făcut de către noi, informaţiile au fost luate fie de pe site-ul oficial al pensiunii (cu acceptul pensiunii), fie de pe pagina de facebook (cu acceptul pensiunii), fie ne-au fost trimise de către proprietarul/reprezentantul unităţii de cazare.

Rubrica „PAREREA TURISTILOR / COMENTARII” este destinată turiştilor care au fost cazaţi la acea unitate de cazare, şi care doresc să împărtăşească experienţa (plăcută sau neplăcută) avută la acea pensiune. Turiştii care postează aceste comentarii o fac pe propria răspundere şi răspund în totalitate de conţinutul articolului. Nu sunt acceptate texte cu greşeli majore de ortografie, cu limbaj obscen sau licenţios, cu conţinut ofensator la adresa persoanei, etniei, rasei sau religiei.

Sunt interzise comentariile multiple pentru o unitate de cazare, de către o persoană, membrii unei familii sau grup cazat in aceeaşi camera (aceştia au dreptul la un o singură postare despre acel sejur). Portalul CazareOriunde.ro nu răspunde şi nu va putea fi tras la răspundere în legătură cu aceste comentarii, deoarece ele aparţin celui care le-a postat, singura noastră obligaţie fiind de a le modera. Ca să poţi adăuga un comentariu este obligatoriu să te loghezi cu un profil public pe care îl deţii pe facebook.

Administratorii unităţii de cazare au dreptul să aducă argumente explicative legate de un comentariu, sau să conteste conţinutul acestuia. In acest caz, un operator CazareOriunde.ro va solicita autorului să trimită prin email documente explicative în legătură cu articolul postat ( copii dupa documente ce atestă calitatea de client al unităţii de cazare, poze cu nemulţumirile contestate în articol, etc.). În cazul în care autorul nu trimite documentele doveditoare cerute în cel mult 7 zile, acel comentariu va fi şters. NU se for sterge din pagina decât comentariile care nu respectă acesti termini si condiţii.

Administratorul CazareOriunde.ro are dreptul de a modifica oricând şi în orice mod Termeni si Conditii, fără nici o notificare. Orice modificare este acceptată de către utilizatori, prin simpla accesare a site-ului, iar neacceptarea Termenilor si Condiţiilor atrage obligaţia acelui utilizator de a NU mai accesa şi utiliza www.cazareoriunde.ro. Orice litigiu născut în sau din legătură cu portalul CazareOriunde.ro va fi soluţionat pe cale amiabilă. În caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul va fi soluţionat de către instanţa judecătorească română din municipiul Baia Mare.

Daca esti proprietarul pensiunii si doresti trecerea la Pachetul PREMIUM (65 Lei/AN), CLICK AICI

Mai jos va prezentam Pachetul PREMIUM versus Pachetul Gratuit: (vezi model)

*Pachet GRATUIT

**Pachet PREMIUM

Numarul maxim de poze: 5 20
Telefoane contact: DA DA
Formular trimitere mail catre pensiune DA
Link catre pagina web a pensiunii: DA
Yahoo Messenger ONLINE: DA
Adresa pensiunii: DA DA
Locatia pensiunii pe hartile google: DA
Statistici Vizitatori: DA DA
Descrierea pensiunii: limitat nelimitat
Oferte speciale / Pachete: DA
Parerea clientilor: DA DA
Avertizare prin SMS la adaugarea unui comentariu (NOU): DA
Reclame introduse in pagina: cu reclame fara reclame
Facebook LIKE: DA
Detalii Tarife: DA
Detalii Capacitate cazare: DA
Detalii facilitati cazare DA
Afisarea in topul paginii, deasupra pachetelor gratuite DA
Afisarea unui banner aleator in paginile pensiunilor free DA

Pentru ca pagina web sa fie vizibila, va trebui sa inserati in site-ul dumneavoastra link catre site-ul nostru (schimb de linkuri).
Cereti administratorului dumneavoastra de site sa faca acest lucru.

In subsolul site-ului va trebui sa inserati codul urmator:


Dupa ce ati facut acest lucru, anuntati-ne telefonic (0740-141.169) sau prin mail (office@cazareoriunde.ro), iar in maxim 24
ore adresa dumneavoastra web va aparea in descriere!

Portal Cazare: hoteluri, moteluri, pensiuni din Romania
CazareMaramures

Raporteaza o eroare in pagina unei pensiuni (numar de telefon gresit, adresa gresita, etc.)

Numele Dvs.*

Adresa dvs. de email*

Telefon*

Scrieti problema aparuta*

Poza explicativa(daca este cazul)

Anti spam - Introduceti caracterele: Pentru a folosi CAPTCHA, trebuie ca modulul Really Simple CAPTCHA să fie instalat.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
Va multumim ca folositi serviciile CazareOriunde.ro

Portal Promovare Turistica
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Fromular trecerea la Pachetul PREMIUM (60 Lei/AN). Te rugam completeaza campurile de mai jos:

Numele Dvs.*

Telefon Contact*

Adresa de email

Subiectul

Mesaj

Anti spam - Introduceti caracterele: Pentru a folosi CAPTCHA, trebuie ca modulul Really Simple CAPTCHA să fie instalat.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
Va multumim ca folositi serviciile CazareOriunde.ro

Portal Promovare Turistica
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Portal Cazare: hoteluri, moteluri, pensiuni din Romania